ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.
ΕλληνικάΑγγλικάSerbian (Latin)Bulgarian (?????????)

Αντιπροσωπείες-συνεργασίες

Οι Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε. αντιπροσωπεύουν και παραδίδουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο, σε βαλκανικές και μεσογειακές χώρες προϊόντα που παράγονται από την ABDON MILLS Group.Η Karin sa Δανίας, Valsemollen sa, FINAX και Kobia αποτελούν μέρος της ομάδας ABDON Mills της σκανδιναβικής οικογενειακής επιχείρησης αλέσεως και τροφίμων, του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών.

Η ABDON Mills δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ με κύριο στόχο την επεξεργασία δημητριακών.

Η Karin της Δανίας sa προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία της Ευρώπης ψωμιού που είναι εύκολο στη χρήση μιγμάτων.


Η FINAX είναι ο πρώτος προμηθευτής προϊόντων χωρίς γλουτένη για τις σκανδιναβικές χώρες.


Η Kobia είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές των προϊόντων ζαχαροπλαστικής σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία στις σκανδιναβικές χώρες.finax

Η αποτελεσματική χρήση βελτιωτικών αρτοποιίας, κυρίως με βάση τα φυσικά συστατικά θα σας δώσει επιπλέον πλεονεκτήματα.
Εμείς με βάση τα προϊόντα μας και με στόχο την υψηλότερη ποιότητα πρώτων υλών χωρίς περιττές πρόσθετες ουσίες, με ψωμί που αποτελεί την ειδικότητά μας και με μείγματα που περιέχουν φυσικά συστατικά, όλα δοκιμασμένα και ελεγμένα, αποτελούν εγγύηση για την πλήρη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή, καθώς και για τα αρτοποιεία.

Οι Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε. και τo group εταιρειών ABDON Mills σας προσφέρουν έναν αποτελεσματικό και κερδοφόρο τρόπο για να παράγετε μια μεγάλη ποικιλία Ελληνικών, Δανέζικων και διεθνών τύπου αρτοσκευασμάτων από νόστιμα και φυσικά προϊόντα με την παλαιά καλή γεύση.

Προβολή # 
# Σύνδεσμος Επισκέψεις
1 ABDON Mills
Η ABDON Mills είναι ένας Σκανδιναυικός οικογενειακός όμιλος με κυλινδρόμυλους και εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων. Δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και στην Αμερική με κύριο αντικείμενο την επεξεργασία σιτηρών.
2397
2 Valsemollen S.A. DENMARK
Η επίσημη ιστοσελίδα της Valsemollen S.A.
2460
3 Schapfen Mühle Gmlh - GERMANY
Η επίσημη ιστοσελίδα της Schapfen Mühle Gmlh - Γερμανία
2735
4 Finax
Η FINAX είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγή προϊόντων ελεύθερα γλουτένης και δραστηριοποιείται στις Νορβηγικές χώρες (Νορβηγία, Δανία, Ισλανδία, Φινλανδία και Σουηδία κ.α.).
2657
5 Kobia
Η Kobia είναι ένας από τις σημαντικότερους προμηθευτές ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στις Σκανδιναυικές χώρες.
3144