ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.
ΕλληνικάΑγγλικάSerbian (Latin)Bulgarian (?????????)
Εκτύπωση
PDF

Ποιοτικός έλεγχος

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας διασφαλίζεται από τους χημικούς, γεωπόνους και τεχνολόγους τροφίμων, που στελεχώνουν την εταιρεία μας και διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση.

O ποιοτικός έλεγχος ξεκινά από την παραλαβή των υλικών και ακολουθεί όλα τα στάδια παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται στο εργαστήριο μας σε συνθήκες πραγματικής αρτοποίησης για την τελειοποίηση τους.

Έτσι, οι 100 διαφορετικοί τύποι αλεύρων και μειγμάτων που παράγουμε χαρακτηρίζονται από τα υψηλότερα ποιοτικά standards, υπερπληρούν τις προδιαγραφές τροφίμων και ποτών του Γ.Χ.Κ. (άρθρα 34, 104 & 106), ενώ το χαρτί συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα σύμφωνα με την οδηγία ΕΕC 89/109.

Αυτή η υψηλή και σταθερή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους.

Οι εργαζόμενοι στα τμήματα έρευνας & ανάπτυξης, μάρκετινγκ και πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με επιμορφωτικά σεμινάρια.

Έτσι, είναι σε θέση να διαπιστώνουν έγκαιρα τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας και να σχεδιάζουν προϊόντα που ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες.

Επιπλέον, ομάδα ειδικών συνεργατών δημιουργεί προϊόντα, στα μέτρα των πελατών μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις συνταγές τους.


Εργαστήρια

Στoυς Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής A.E. πιστεύουμε ότι ο Ποιοτικός Έλεγχος είναι μια συνεχής διαδικασία.

Οι εργαζόμενοι όλων των τμημάτων είναι υπεύθυνοι για τη συνεχή επιθεώρηση και συντήρηση του εξοπλισμού και την απαρέγκλιτη τήρηση των επιχειρησιακών διαδικασιών που σχετίζονται με την ποιότητα του προϊόντος, την υγιεινή και την φροντίδα που απαιτείται για την υπερκάλυψη των προδιαγραφών της αλευροβιομηχανίας.
Η υιοθέτηση νέων ιδεών και η συνεργασία για τον καθορισμό υψηλότερων προτύπων chalkidiki_flour_mills_labs14aαποτελεί ύψιστο στόχο της εταιρείας μας.
Ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιείται σε όλα τα στάδια παραγωγής για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.
Για τον λόγο αυτό, κατά το τελικό στάδιο ψήνουμε δοκιμαστικά προϊόντα σε κάθε παραγόμενη παρτίδα.
Η ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται χάρις στη χρήση των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε με τρόπο που γίνεται σύμφωνα με τα εξαιρετικά εσωτερικά συστήματα ποιότητας και τέλος, με τον άριστο εξοπλισμό που αποτελεί την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της αλευροβιομηχανίας.

Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα μας εξελίσσονται διαρκώς.

chalkidiki_flour_mills_lab14b
cfm_oven

             cfm-lab0cfm-lab2
             cfm-lab